Семејство

Барате работа? Отворете си профил и искористете ги предностите на LinkedIn
Кариера

Барате работа? Отворете си профил и искористете ги предностите на LinkedIn

LinkedIn е нешто што веројатно сте го чуле претходно, но дали знаете како да ги користите неговите придобивки за да најдете соодветно вработување?

Пуштете ги децата да одат боси
Деца

Пуштете ги децата да одат боси

Во повеќето случаи, децата не сакаат да им се стапалата заробени во чевли бидејќи тоа ги спречува да бидат слободни. За време на пандемијата на вируси Корона и целодневниот престој дома, детските чевли стануваат скоро целосно заборавени.

Најдобар начин да се поврзете со вашето бебе
Деца

Најдобар начин да се поврзете со вашето бебе

Прегратки, бакнежи, гушкање, скокање - сите овие начини ги користиме за да оствариме контакт со нашето бебе.