Домашни миленици

Сакајте го вашиот најдобар пријател: Денеска е Светскиот ден на кучето
Домашни миленици

Сакајте го вашиот најдобар пријател: Денеска е Светскиот ден на кучето

Меѓународниот ден на кучиња се одбележува секоја година на 26 август, и тогаш се прославува секое куче, без оглед на неговата раса, и се обрнува внимание на важноста на посвојувањето.

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 11:11 - Наскоро ќе бидете заедно