Цагери Петок

00:00 - Ќе ти се пушта

01:01 - Те сака само тебе

02:02 - Љубов во неговото друштво

03:03 - Некој те мисли

04:04 - Не може без тебе

05:05 - Те сака

06:06 - Мала кратка средва

07:07 - Те сака мноогу

08:08 - Средба

09:09 - Ќе ти се јави

10:10 - Ќе ти се пушта

11:11 - Пријателство

12:12 - Мисли на тебе

13:13 - Ќе одите некаде

14:14 - Те сака смеѓ

15:15 - Ќе биде како порано

16:16 - Ќе ти закаже

17:17 - Секс

18:18 - Ќе излезете

19:19 - Ќе се видите

20:20 - Нова љубов

21:21 - Се двоуми

22:22 - Те сака 100%

23:23 - Те сака повеќе од се