Цагери Понеделник

00:00 - Те сака

01:01 - Време е да решите

02:02 - Некој ќе ти се јави

03:03 - Поглед во четири очи

04:04 - Љубоморен е

05:05 - Ќе се сретнете

06:06 - Сака да си црна

07:07 - Сака да си плава

08:08 - Те лаже

09:09 - Сака друга

10:10 - Се сакате двајцата

11:11 - Следува караница

12:12 - Те сонува

13:13 - Смс

14:14 - Те сака плав дечко

15:15 - Мисли на тебе

16:16 - Следува мување

17:17 - Сака твоја другарка

18:18 - Повик

19:19 - Биди упорна

20:20 - Премногу те сака

21:21 - Ќе те бакне

22:22 - Те сака црн дечко

23:23 - Следува долга врска