Цагери Среда

00:00 - Замисли си желба ќе ти се оствари

01:01 - Те мисли

02:02 - Ќе се фатиш

03:03 - Ќе раскинете

04:04 - Те свиѓа

05:05 - Те сака

06:06 - Те мисли плав дечко

07:07 - Некој ви се меша во врската

08:08 - Бакнеж

09:09 - Љубоморен

10:10 - Ќе се муваш

11:11 - Другар му те свиѓа

12:12 - Понуда од плав дечко

13:13 - Мисли на тебе плав дечко

14:14 - Крие дека те сака

15:15 - Чека да направиш прв чекор

16:16 - Понуда од црн дечко

17:17 - Ќе останете другари

18:18 - Сака друга

19:19 - Добра врска

20:20 - Корпа

21:21 - Нова врска

22:22 - Среќна си

23:23 - Ти си му во срцето