Цагери Четврток

00:00 - Ќе ти се исполни желбата

01:01 - Наскоро ќе бидеш среќен/а

02:02 - Очекувај ќе го видиш

03:03 - Ќе те бакне

04:04 - Разочаран е

05:05 - Моментално те сонува

06:06 - Ќе имаш прекрасна авантура

07:07 - Цел ден ќе бидеш среќен

08:08 - Другар му ќе ти се пушта

09:09 - Ќе добиеш писмо

10:10 - Телефонски разговор

11:11 - Наскоро ќе бидете заедно

12:12 - Постојано си му во мислите

13:13 - Сака нештопосебно со тебе

14:14 - Наскоро ќе ти признае дека те сака

15:15 - Имаш големи шанси кај неа

16:16 - Наскоро ќе ти прати порака

17:17 - Му се допаѓаш на другар му

18:18 - Ќе те изненади некоја среќа

19:19 - Ќе ти каже дека те сака

20:20 - Остави го нека пат

21:21 - Ќе ти се пушта

22:22 - Му се допаѓа твојот изглед

23:23 - Се опива за тебе