Цагери Сабота / Недела

00:00 - Секогаш си му во мисли

01:01 - Кавга

02:02 - Љубоморен е

03:03 - Му се допаѓаш

04:04 - Изненадување

05:05 - Крај е на се

06:06 - Понуда

07:07 - Те лаже

08:08 - Те сака

09:09 - Сака да е со тебе

10:10 - Почеток

11:11 - Ќе ти се пушта

12:12 - Се би сторил за тебе

13:13 - Те посакува

14:14 - Te сaкa

15:15 - Сaкa да си со него

16:16 - Ќе се фатите

17:17 - Сaкa да сте пак заедно

18:18 - Љубов

19:19 - Те обожава

20:20 - Нова средба

21:21 - Лудо заљубен во тебе

22:22 - Стара љубов мисли на тебе

23:23 - Се кае

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 02:02 - Очекувај ќе го видиш