Пред и потоа: Миленици на кои им е дадена втора шанса за среќен живот

Четврток, 05 Ноември 2020 20:00

Можеби некогаш ќе живееме во свет во кој секое животно ќе има топол дом и сопственици кои го сакаат. Но, за жал, многу миленичиња сè уште се во засолништа или на улица. За среќа, постојат голем број хумани луѓе, а овие фотографии го докажуваат тоа.

Ние ги почитуваме оние што спасуваат животни и ги менуваат нивните животи со својата љубов. Погледнете како влијае токму таа грижа и љубов кај овие спасени миленичиња на кои им е дадена втора шанса за среќен живот.