Познати личности и нивните посвоени миленичиња

Вторник, 08 Декември 2020 10:00

Повеќето луѓе на славните гледаат како на луѓе кои мислат само на забава, гламур и слава, се разбира. Сепак, ќе бидете пријатно изненадени од фактот дека голем број од нив делуваат навистина хумано и спасуваат животни од засолништа или ги носат во нивниот дом директно од улицата. Рајан Рејнолдс и Арнолд Шварценегер се само дел од оваа приказна и ако сте заинтересирани да дознаете кој и колку миленичиња спасиле од лоши услови и општо лош живот, погледнете подолу.

Крис Еванс и Доџер

Крис Еванс и Доџер

Крис се сретна со Доџер во прифатилиште за животни што се користеше како сет за еден од неговите филмски проекти. На почетокот, Крис не ни знаеше дека не биле обучени филмски кучиња, туку улични скитници подготвени за посвојување. Во моментот кога Крис дознал, тој решил да го посвои.

Рајан Рејнолдс и Бакстер

Рајан Рејнолдс и Бакстер

Средбата на Рајан и Бакстер била судбинска. Рајан тврди дека му се обратил со зборовите - „Еј ти, ајде да излеземе од тука“, отворајќи ја вратата од автомобилот, на што ретриверот скокнал во автомобилот како да зборува течно англиски. Оттогаш, двајцата се најдобри пријатели.

Хилари Свонк и Лаки, Кару, Руми и Каи

Хилари Свонк и Срени, Кару, Руми и Каи

Хилари има дури 4 посвоени миленичиња, а бидејќи има свое засолниште за кучиња, досега пронајде безбеден и удобен дом за илјадници кучиња.

Зек Ефрон и Мака

Зак Ефрон и Мака

Пред неколку месеци, Зек посвои пит бул по име Мака, кој беше на пат да биде еутанизиран. Престојувала во прифатилиште за животни кои се грижеле за неа сè додека Зек не ја пронајде.

Тејлор Свифт и Бенџамин

Тејлор Свифт и Бенџамин

Бенџамин неочекувано влезе во животот на Тејлор Свифт додека работеше на снимање на еден од нејзините музички спотови. Тејлор веќе има две мачки, Мередит и Оливија, кои добија ново другарче.

Арнолд Шварценегер и Дач

Арнолд Шварценегер и Дач

Арнолд го посвои своето сакано милениче за време на пандемијата и го именуваше холандски, по неговиот лик од филмот Предатор. Пред ова куче е тешка задача да се навикне на другите миленичиња на Арнолд, понито Виски и магарето Лулу.

Ева Мендес и Лучо

Ева Мендез и Лучо

Таа и нејзиниот сопруг Рајан Гослинг неодамна изјавија дека во нивното семејство се придружи нов член, кучето Лучо кое го спасија од центарот Friends For Life Rescue.