Домашни миленици - најдобри пријатели за цел живот

Понеделник, 30 Ноември 2020 21:30

Секој од нас има по еден најдобар пријател со кој можеме да разговараме за сите наши тајни, на кој можеме да се потпреме, со кој доживуваме нови авантури или со кој можеме да се смееме со часови. За некои луѓе, овој вид на најдобар пријател има 4 нозе, меко крзно и секогаш е покрај нив низ годините. Овие фотографии се доказ дека врската создадена помеѓу милениците и нивните сопственици е нераскинлива.

„Мојата мачка и јас, 19 години подоцна“

„Моето куче (Bear) Мечка и јас - не можев да посакам подобар пријател“

„Моето куче Каси и јас, со разлика од 13 години“

„16 години подоцна во иста поза, со иста мачка и иста коса...“

„Кога првпат ја донесовме дома - наспроти 22 години подоцна!“

„Моето куче има 15 години – тој порасна заедно со нас!“

„Јас не изгубив само домашно милениче, изгубив и најдобар пријател.“

„Мојата мачка и јас во периодот 2000, 2012 и 2018 година. Таа е глува и слепа, но нејзиното предење е најгласно.“

„Името на мојата мачка е г-дин Кити и беше главен мачор на нашата улица цели 10 години.“

„Мојата мачка и јас - 10 години и 10 дена разлика.“

„Ја најдов фотографијава додека чистевме и кога легнавме забележав дека сè уште лежиме на ист начин.“

„Моето куче и јас, со разлика од 8 години.“

„Пред и потоа, од 2005 до 2020 година, моето 16-годишно момче.“

„Ова беше неколку дена откако го добив првото маче и ден пред да го изгубам -  цели 14 години со мојот најдобар пријател!“

„Ја имам од мојата 3та година.“

„Мојата мачка Бести и јас во 2008 година наспроти 2018 година.“

„Моето куче и јас – слики со 16 години разлика!“

„Моето куче и јас, таа е со мене половина од мојот живот.“

„Јас со мојата 17-годишна мачка.“

„Моето куче и јас - 4 месеци наспроти 4 години.“