Пристигна IKEA каталогот за 2021!

Петок, 21 Август 2020 22:00

Годинашното издание на каталогот ИКЕА го одбележува 70-тиот роденден и веќе е тука! За да го направат тоа специјално, роденденот го пресликаа во инспиративен прирачник во подобрен дигитален формат полн со совети прилагодени на најразлични буџети, практични идеи, нови, интересни производи и познати фаворити.

Светот постојано се менува, особено во претходниот период, а дигиталните искуства се повеќе се интегрираат во нашето секојдневие. Прилагодувајќи се на постојано менување на животниот стил и потребите на луѓето, го презентираа најновиот каталог во дигитален прирачник, достапен во секој момент, во кое било време. Пристапот и складирањето се полесни, особено во услови на мал простор.

Секоја страница е исполнета со она што е основата на интересот сите овие години: мали нешта што можат значително да влијаат врз секојдневниот живот. Каталогот IKEA 2021 е инспиративен и полн со совети како да ги направите домовите ширум светот поудобни, попаметни, поодржливи и поубави за сите прекрасни луѓе кои живеат во нив.

Покрај тоа што е попогодно и достапно, дигиталниот каталог нуди уште покреативни решенија и стручни совети за тоа како можеме да го претвориме секој простор за живеење во дом од соништата. Овој продолжен виртуелен прирачник е дизајниран да ги инспирира сите во секое време и на кое било место, земајќи го искуството на оние што го прелистуваат на повисоко ниво. Новите карактеристики, како што се поврзување на производите прикажани на сликите со интерактивни врски, придонесуваат за поинтегрирано и олеснето искуство во купувањето.

Одржливоста е една од главните вредности, па каталогот ИКЕА е третиран како и секој друг производ на ИКЕА. Ова значи дека еколошките и социјалните проблеми се земени предвид во производниот процес, така што каталогот нема да се дистрибуира во печатено издание на адреси на домот оваа година. Оваа одлука претставува значаен чекор кон постигнување на визијата на ИКЕА да стане „клима позитивна“ до 2030 година, истовремено обезбедувајќи неограничена поддршка за сите, во секое време, во трансформација на секојдневниот живот дома. Омилената печатена верзија на каталогот ќе биде бесплатна и достапна од 1 септември во стоковната куќа ИКЕА. Погледнете дел од колекциите.

NESTING IN PROGRESS 

IKEA CATALOG 2021IKEA CATALOG 2021IKEA CATALOG 2021IKEA CATALOG 2021IKEA CATALOG 2021IKEA CATALOG 2021IKEA CATALOG 2021IKEA CATALOG 2021IKEA CATALOG 2021

AN IKEA HOME ON A BUDGET

AN IKEA HOME ON A BUDGETAN IKEA HOME ON A BUDGETAN IKEA HOME ON A BUDGETAN IKEA HOME ON A BUDGETAN IKEA HOME ON A BUDGETAN IKEA HOME ON A BUDGETAN IKEA HOME ON A BUDGETAN IKEA HOME ON A BUDGET

THE PERFECT KITCHEN

THE PERFECT KITCHENTHE PERFECT KITCHENTHE PERFECT KITCHENTHE PERFECT KITCHENTHE PERFECT KITCHENTHE PERFECT KITCHENTHE PERFECT KITCHEN

THE ROOM-REINVENTING SOFA SHIFT 

Икеа 2021Икеа 2021Икеа 2021

A HOME FOR LIVING LIGHT 

Икеа 2021Икеа 2021Икеа 2021Икеа 2021Икеа 2021Икеа 2021Икеа 2021Икеа 2021Икеа 2021

A CONSCIOUSLY-CHOSEN BEDROOM 

Икеа 2021Икеа 2021Икеа 2021

MAKING SPACE TO GET STUFF DONE

Икеа 2021Икеа 2021Икеа 2021

MAKING ROOM FOR A BABY

Икеа 2021Икеа 2021

A HOME THAT HAS A PLACE FOR EVERYTHING

Икеа 2021Икеа 2021Икеа 2021Икеа 2021Икеа 2021Икеа 2021Икеа 2021Икеа 2021

THINKING A LITTLE DIFFERENT

Икеа 2021Икеа 2021Икеа 2021Икеа 2021

CREATE A KIDS ROOMS THAT WILL LAST

Икеа 2021Икеа 2021Икеа 2021Икеа 2021

MIX & MATCH

Икеа 2021 Икеа 2021

SMALL ORGANIZERS

Икеа 2021 Икеа 2021 Икеа 2021

STORAGE SOLUTIONS

Икеа 2021Икеа 2021Икеа 2021Икеа 2021Икеа 2021Икеа каталог 2021Икеа каталог 2021Икеа каталог 2021Икеа каталог 2021Икеа каталог 2021Икеа каталог 2021Икеа каталог 2021Икеа каталог 2021Икеа каталог 2021Икеа каталог 2021Икеа каталог 2021Икеа каталог 2021Икеа каталог 2021Икеа каталог 2021Икеа каталог 2021

Целосното дигитално издание на каталогот е достапно на овој линк

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 23:23 - Се опива за тебе