Еволуцијата на фризурите на Дуа Липа

Четврток, 20 Август 2020 10:00

За кратко време присуство на светската музичка сцена, успеа да постигне голем број професионални успеси. 

За кратко време успеа и да промени голем број стилови на косата. Нема страв од експериментирање со бои, стилови, должини. Често го слуша момчето за совет во врска со стилизирање на косата, и заедно ја потсрижуваат, бојат и експериментираат низ шала.

Кое издание на Дуа Липа ви се допаѓа најмногу? 

Dua LipaDua LipaДуа ЛипаДуа ЛипаДуа ЛипаДуа Липа

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 20:20 - Остави го нека пат