Соновник ТВРДИНА

Лошо ќе зборуваат за вас

Ако гори

болест

Ако ја освојувате

загуба, лошо завршена работа

Соновник

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ГАВРАН

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 18:18 - Ќе те изненади некоја среќа