Владо Јаневски го одбележа својот 60. роденден со нова песна и спот

Петок, 27 Ноември 2020 17:45

Владо Јаневски денес го слави својот јубилеен 60. роденден. По тој повод, од “Кроација Рекордс” го објавија новиот сингл и спотот за истиот кој носи наслов „Љуби, љуби“. Песната со љубовните стихови одлично се вклопи за јубилејот.

“Се заљубов на прва ми се виде совршена“, е само дел од песната на Владо.

Музиката и аранжманот се негови, а текстот на Борис Ѓурѓевиќ.

Уживајте!