Соновник ТУТУН

Непријатности

Ако виткате тутун за цигара

ќе остарите пред време

Ако расфрлате тутун

ќе се растажите поради заминувањето а некои драги познаници

Тутун во поле

внимавајте да не се заборавате одвреме навреме

Ако берете тутун

успех во работата

Ќесе за тутун

убава иднина

Соновник

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 11:11 - Ќе ти се пушта