Били Ејлиш и Хари Стајлс играат во новиот Гучи филм на Гас Ван Сант

Недела, 29 Ноември 2020 21:30

„Увертира на нешто што никогаш не се случило“ дебитира како дел од првиот дигитален филмски фестивал на Гучи Фест.

Во режија на култната легенда Гас Ван Сант и самиот Алесандро Микеле, „Увертира на нешто што никогаш не се случило“ дебитираше месецов како дел од првиот дигитален фестивал за мода и филм на италијанската модна куќа Гучи – ГучиФест.

Надреалната мини серија од седум дела ја игра актерката и уметница Силвија Калдерони која го поминува својот ден на улиците во Рим, каде се среќава со Џреми О. Харис, Арло Паркови, Фиренца Велч и се разбира, Били Ејлиш и Хари Стајлс.

Со оглед на тоа што Стајлс претходно имаше централна улога во кампањата на Гучи, новиот филм ја означува првата главна улога на Ејлиш во еден од проектите на познатата модна куќа. Искрено, ова беше и очекувано, бидејќи пејачката често ја гледаме во целосен изглед на Гучи, без разлика дали станува збор за црвениот тепих или пак дебитирање на новата кампања Епилог во нејзиниот настап со директен пренос, насловен „Каде одиме?“.

Подетални информации можете да добиете преку каналите на Гучи.