Соновник ТУШИРАЊЕ

Ќе добиете признание за својот труд

Ако гледате како некој се тушира

поради својата нерешителност ќе доживеете неуспех

Соновник

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 11:11 - Ќе ти се пушта