Соновник ТУРПИЈА

Успех, но со голем труд

Ако нешто стружете со турпија

уште многу време ќе помине додека да си ја остварите целта

Соновник

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 10:10 - Почеток