Соновник ТРУБА

Ако на сон чуете труба

неостварени љубовни желби

Ако свирите на труба

озборување

Соновник

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 09:09 - Сака да е со тебе