Соновник ТРСКА

Ако видите трска во вода

ако не сте решителни ќе доживеете неуспех

Ако сечете трска

задоволство и среден живот

Соновник

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 09:09 - Сака да е со тебе