Соновник ТРН

Во нога

ќе ве нападнат непријателите

Ако се боцнете со трн

ќе ја смените професијата

Ако паднете во трње

љубовни настани

Соновник

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 10:10 - Почеток