Соновник ТРКАЛО

Мало тркало

мали успеси

Големо тркало

големи успеси, но и жалосен крај

Тркало од кола

радост поради успех

Тркало што се врти

остварување на целта

Скршено тркало

страдање

Тркало што не сака да се врти

болест

Тркало од машина

замрсена ситуација од која можете да се извлечете само со сила и снаодливост

Соновник

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ГАВРАН

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 17:17 - Му се допаѓаш на другар му