Соновник ТОРТА

Ако добиете торта

радост

Ако ја подарите

неизвесност во љубовните односи

Ако јадете торта

покана за свеченост

Соновник

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 10:10 - Почеток