Соновник ТОП

Кавги, страв и немаштија

Ако пукате од топ

несреќа

Ако чуете како се пука од топ

пресврт на лошо

Соновник

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ГАВРАН

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 19:19 - Ќе ти каже дека те сака