Соновник ТОЛЧЕЊЕ

Ќе мора уште многу да работите за да дојдете до крајот на она што сте го започнале

Соновник

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ГАВРАН

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 18:18 - Ќе те изненади некоја среќа