Соновник ТЕСТАМЕНТ

Ако пишувате тестамент

ќе доживеете длабока старост

Ако видите тестамент

за здрави добивка, за болни ништо добро

Соновник

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ГАВРАН

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 19:19 - Ќе ти каже дека те сака