Соновник ТЕМНИЦА

Болест

Ако лутате по темница

непријатности

Ако паднете во темница

ќе настрадате поради својата невнимателност

Соновник

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ГАВРАН

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 18:18 - Ќе те изненади некоја среќа