Соновник ТАВА

Заработувачка

Тава на оган

грижи

Скршена тава

добивка

Тава со маст или месо

пријатна средба со лице кое долго не сте го виделе

Валкана тава

болест

Соновник

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ГАВРАН

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 19:19 - Ќе ти каже дека те сака