Соновник ТАТКОВИНА

Радост, но истовремено и жал за минатото

ако ја напуштате татковината

загуба

Соновник

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 11:11 - Ќе ти се пушта