Соновник ТАТКО

Ако го видите или разговарате со него

среќа

Смрт на татко

непријатности

Ако на сон станете татко

среќен брак

Соновник

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ГАВРАН

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 18:18 - Ќе те изненади некоја среќа