Соновник ТАМБУРА

Веселба во друштво на пријатели

Ако свирите на тамбура

завист

Соновник

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 09:09 - Сака да е со тебе