Соновник ТАЈНА

Ако дознаете некоја тајна

ќе стекнете добри пријатели

Ако кажете некоја тајна или некој ја каже вашата

ќе доживеете срамота

Соновник

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 11:11 - Ќе ти се пушта