Соновник ТАБАКЕРА

Ако ја добиете

углед и почитување

Ако ја изгубите

добивка во игри на среќа

Ако ја најдете

радосна вест

Соновник

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 09:09 - Сака да е со тебе