Талентирана фотографка создава неверојатни бајковити сцени

Петок, 06 Ноември 2020 16:30

Во бајките има секакви волшебни суштества, вклучувајќи ги и луѓето. А токму тоа е она што сака да го видиме и замислиме преку своите фотографии, фотографката Бела Котак која живее и работи во САД и Велика Британија. Нејзините фотографии и приказните кои таа ги доловува нè потсетуваат дека има нешто волшебно во секое лице.

Бела Котак

Погледнете ја нејзината уметност и влезете во светот на бајките кој ни го овозможуваат Бела и нејзиниот тим соработници.