Брутален 'Nutella prank' се шири на социјалните мрежи

Сабота, 22 Август 2020 21:00

Предизвик во вид на скриена камера е најновата досетка на социјалните мрежи. Играта е наречена 'Nutella prank', и целта е родителите да се пошегуваат со своите деца. 

Тоа го прават така што ги повикуваат во тоалетот да им подадат тоалетна хартија, а остатокот погледнете го сами. 

Слатко ќе се насмеете. 

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ПРСТЕН

Цагери

Следен цагер

Цагери Понеделник - 02:02 - Некој ќе ти се јави