Соновник ПРСТЕН

Свадба

Ако некој ви подари прстен

ќе бидете заштитени од моќен човек

Ако најдете прстен

успех во љубовта

Ако го изгубите

неверство

Скршен прстен

кавга и разделба

Соновник