„Прада“ со виртуелна модна ревија за новата колекција пролет/лето 2021 година

Недела, 11 Октомври 2020 21:00

„Прада“ минатиот февруари објави важни вести за светот на модата, истакнувајќи дека Миуција Прада ќе го сподели својот креативен придонес и донесување одлуки со Раф Симонс.

Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет - лето 2021

Месеците што стојат зад нас очигледно беа плодни бидејќи токму сега имаме можност да ја видиме нивната работа како финален производ. Заедно, ова дуо го осветли модниот свет, со оглед дека сезоната беше повеќе од мирна поради пандемијата.

Прада колекција пролет - лето 2021 Прада колекција пролет - лето 2021

Двојката ја претстави најновата колекција на „Прада“ за пролет-лето 2021 година за време на Модната недела во Милано. Кога станува збор за Миуција, имаме можност да ја видиме нејзината наклонетост кон геометриски отпечатоци од 70-тите години, техничко одело и сатен. Што се однесува до Раф, забележителен е истиот израз што го видовме на неговата последна модна ревија во 2012 година.

Прада колекција пролет - лето 2021 Прада колекција пролет - лето 2021

Но, магијата најде начин да се претстави преку блиската соработка на овие двајца дизајнери. Двајцата дизајнери се темелно запознаени со женствените миди здолништа, остриот стил, како и интересот за комичен допир, што се виде во форма на преголеми логоа на градите на моделите.

Дијалогот помеѓу Прада и Симонс само што започнува според зборовите на брендот, а модниот свет и неговите обожаватели со нетрпение ги очекуваат новите колекции на овој необичен тим.

Откријте ја колекцијата за пролет - лето 2021 година во нашата галерија „Прада“.

Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021Прада колекција пролет/лето 2021

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ПРСТЕН

Цагери

Следен цагер

Цагери Понеделник - 02:02 - Некој ќе ти се јави