Инспирирајте се од уличниот стил на гостинките на модната недела во Стокхолм

Понеделник, 31 Август 2020 22:00

Пристапот на Шведска кон КОВИД е единствен во светот, и иако не е толку раздвижено како и обично во Стокхолм, прилично е блиску до претходната состојба. За време на ревиите за пролетта 2021 година, костумот остана "must have" во модата. Швеѓаните ја популаризираа тесната фармерка во 2000-тите; сегашните  фотографии покажуваат дека денешниот избор е нешто полежерна варијанта. Модната недела во градот беше претежно дигитална, но имаше некои настани каде што можеше да се пее АББА “Ooh, see that girl / Watch that scene”. Вибрацијата од 1970-тите што беше присутна во многу нови колекции веќе се носи на улиците. Прелистајте ги сите најдобри изгледи на градот овде.