Големо враќање на транспарентните чанти од 90-тите

Понеделник, 03 Август 2020 21:00

Експериментирањето со модата може да биде многу забавно. Безбојната чанта не е едноставен аксесоар и не секој се чувствува пријатно и самоуверено прикажувајќи ги секојдневните работи кои ги носи во својата чанта. Сепак, тие ве прават да изгледате модерно и креативно. Колку повеќе го разгледувате овој вид на чанти, толку повеќе ви стануваат привлечни.

Овие чанти можете едноставно да ги комбинирате, ја истакнуваат вашата креативност и уникатен стилски избор. Прикажувањето на содржината и сите останати детали кои ги поседувате во вашата чанта, може да создаде слика за вас како личност, а на почеток тоа може да звучи застрашувачки. 

Чантите можете да ги пронајдете во различни модели и големини. Може да бидат со дополнителна внатрешна чaнта, но може да бидат и комплетно провидни. Кога чантата е комплетно безбојна, бидете внимателни на работите кои ги прикажувате особено со паричникот, мобилниот телефон и останати вредни предмети.

Доколку не сте сигурни што да спакувате во нив, како да ги комбинирате и како дел од работите во чантата сепак да ги прикриете и останат ваша приватност, погледнете ги следните фотографии за свежи идеи.

Безбојни чантиБезбојни чантиБезбојни чантиБезбојни чантиБезбојни чантиБезбојни чантиБезбојни чантиБезбојна чантаБезбојни чантиБезбојни чантиБезбојни чантиБезбојни чантиБезбојни чантиБезбојни чантиБезбојни чантиБезбојни чантиБезбојни чантиБезбојни чантиБезбојни чантиБезбојни чантиБезбојни чанти