Дел од модата на MTV EMA музичките награди

Среда, 11 Ноември 2020 18:46

МТV ЕМА (Европски Музички Награди) е годишно шоу за музички награди што содржи настапи од светски ранг од некои од најголемите музички акти на планетата. Музичките награди MTV EMA 2020 се одржаа на 8 ноември 2020 година. Дел од учесниците се појавија во живо на црвениот килим, додека дел присуствуваа виртуелно, директно од своите домови. Погледнете ги најдобрите модни моменти кои го обележаа овогодинешното шоу тука:

Малума

Џејд Тирлвол од Little Mix

Пери Едвардс од Little Mix

Алиша Киз

Доџа Кет

Бебе Реџа

Рита Ора

Дејвид Гета

DJ Калид

Сем Смит

Јангблад

Џес Глин

Вини Харлоу

Лиен Пинок

BTS