Како би изгледале познатите личности со драстична промена на бојата на косата

Петок, 19 Јуни 2020 12:00

Многумина од познатите лица сакаат да експериментираат и честопати ги гледаме со промена на имиџот. Но, има и такви кои цврсто се држат до одреден стил кој им е препознатлив знак и не сакаат да ја изгубат таа автентична препознатливост. Затоа ние решивме да го направиме тоа за нив, овој пат да видиме како би изгледале одредени познати лица од шоу-бизнисот со драстична промена на бојата на косата. На некои од нив би им годела промена, мораме да признаеме.

Дакота ЏонсонЕмили РатајковскиАнџелина ЏолиМеган ФоксАдријана ЛимаИрина Шајк

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: КОМАРЕЦ

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 10:10 - Телефонски разговор