Креативец пресоздава сцени од познати филмови на многу интересен начин

Понеделник, 14 Декември 2020 10:00

Кога комбинирате љубов кон филмовите, креативност и слободно време, добивате нешто многу интересно.

Филмските достигнувања не натераа да гледаме на светот низ необична призма. Тие не одведоа во минатото, ни покажаа колку може да биде неверојатна иднината и што има во универзумот. Секој од нас ги доживува на свој начин.

Честопати, филмовите и познатите сцени од нив се инспирација за креативни потфати. Многу познати реченици од филмови изречени од славни актерки со децении по нивното прво појавување на филмското платно, сè уште оставаат силен впечаток. Нашата тема денес е малку поинаква. Всушност, таа пресоздава сцени од познати филмови, но со помош на секојдневни предмети.

Да се ​​биде дома поголемиот дел од времето, на креативецот не му останува ништо друго освен да биде имагинативен. Еден современ уметник, чија страст создава необични исечоци од хартија, ја користеше изолацијата да ги претстави на свој начин познатите филмски сцени кои се добро познати на сите нас. Би помислиле дека многу работи се потребни за ваков потфат, но не, доволно е само имагинација.

Погледнете каде креативноста го однесе овој талентиран млад човек. Сигурни сме дека ќе препознаете за кои филмски сцени се работи.

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 10:10 - Телефонски разговор