Како би изгледале другите животни со лице на мачка?

Четврток, 24 Декември 2020 10:00

Мачки... насекаде околу нас!

Ве следат по улица, ги гледате на екранот од компјутерот, па дури и ве следат на работа...

Застанете за момент. Тоа не звучи како што треба. Ако се најдовте во сите овие описи, веројатно наидовте на интересен Инстаграм профил познат како „Koty Vezde“, или „Мачките се насекаде“.

Сè уште не сте чуле за ова? Не смеете да пропуштите некои од најдобрите фото-манипулации на животни со влакнести лица од мачки!

Ние веруваме дека ќе се насмеете до солзи. Покрај животни, лицето на мачката најде место и на предмети!

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 11:11 - Наскоро ќе бидете заедно