Ерогени зони на Ракот во хороскопот

Петок, 25 Декември 2020 10:00

Раковите се многу нежни и грижливи суштества.

Ако ви треба некој кој со љубов ќе се грижи за вас, не барајте подалеку од емотивниот Рак. Од друга страна, ако сакате да му пружите задоволство на Ракот, ќе ви треба мапа за неговите ерогени зони. Раковите се доста непробојни однадвор и им треба време да се отворат. Според хороскопот, најлесен начин да ги отклучите неговите чувства е да ги стимулирате неговите слаби точки. За да не лутате бесцелно во потрага по нив, во следните редови ви откриваме кои се тие точки.

Хороскоп

Гради

Ракот владее со областа на градите, па затоа е сосема разбирливо дека е многу чувствителен во овој регион. Нежниот допир со дланките во пределот на градите е нешто за што сонува секој Рак. Ако додадете сензуални бакнежи на целата приказна, на неговото задоволство ќе му нема крај. Дури и ако сте малку погруби и му направите на Ракот љубовни гребнатини за време на сексот, тој ќе ви биде повеќе од благодарен. Топла масажа на градите со миризливо масло ќе направи Ракот да моли за уште, затоа не двоумете се да ги преземете работите во свои раце и да ја стимулирате оваа ерогена зона.

Брадавици

Кога сте во близина на градите, она што не треба да го прескокнувате кога си имате работа со Рак, дефинитивно се брадавиците. Ракот ќе трепери од возбуда ако нежно ги грицкате и лижете. Раковите сакаат стимулација на брадавиците, но треба да бидете многу, многу нежни кон нив за време на предиграта. Запомнете дека Ракот е многу емотивен и нежен како партнер. Внимателни штипкања можат да го зголемат неговото задоволство, исклучиво само по негов избор и иницијатива.

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 10:10 - Телефонски разговор