Погледнете го луксузниот Беверли Хилс дом на Мила Кунис и Ештон Качер

Среда, 25 Ноември 2020 16:00

Домот на Ештон и Мила кој се наоѓа во Беверли Хилс би можел да биде ваш за неверојатни 12.250.000 долари! Со оваа цена, очекувајте најлуксузни елементи како под од даб, рачно изработени лајсни и француски врати низ целиот дом. Навистина шик!

Ashton Kutcher and Mila KunisAshton Kutcher and Mila Kunis

Масивната кујна на холивудската двојка е фокусна точка за потенцијалните купувачи со префинет вкус.

Ashton Kutcher and Mila Kunis

Ова е една од петте спални соби распоредени низ домот од 7.300 квадратни метри. Секоја од нив со сопствена бања и огромен гардеробер.

Ashton Kutcher and Mila KunisМила Кунис

Спална од соништата за секое дете.

Мила Кунис

На долниот кат од куќата се наоѓаат сауна и теретана.

Мила Кунис

И секако, просторија за складирање на најдобрите вина со автоматско контролирање на температурата во просторијата.

Ashton Kutcher and Mila Kunis