Џорџ Клуни открива дека го чистел домот и перел алишта секој ден во полициски час

Вторник, 22 Декември 2020 10:00

Пандемијата го принудила Џорџ Клуни да зачекори во улогата на чувар на неговите тригодишни близнаци и неговата сопруга Амал.

За време на разговорот со Хауард Стерн оваа недела, Клуни откри дека со оглед на тоа што пандемијата ги принудила него и неговата сопруга Амал да се заклучат дома, и дека животот му се одвивал слично како во филмот „Господин Мајка„.

„На некој начин за време на полицискиот час беше смешно затоа што повторно се обидував да ги работам работите што не сум ги правел многу одамна“. „Миев садови и перев алишта седум пати на ден, јас го бришев подот, едноставно јас сум шефот во куќата“ - се насмеа Клуни.

Џорџ Клуни

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ПРСТЕН

Цагери

Следен цагер

Цагери Понеделник - 02:02 - Некој ќе ти се јави