Филмовите се враќаат во Cineplexx од 24. септември

Среда, 23 Септември 2020 14:00

Одбројувањето може да започне, кината Синеплекс повторно ќе ја пречекаат публиката во нивните сали во Скопје. По скоро шест месеци, најголемата кино-поставка ќе започне со работа, во согласност со општите безбедносни мерки што ги има објавено кризниот штаб за заштита на здравјето на населението.

Cineplexx

Согласно одлуката на Владата, киното Cineplexx ќе работи според објавените протоколи. Од киното замолуваат за почитување на протоколите, да бидеме одговорни спрема себеси и останатите посетители.

Cineplexx

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 14:14 - Наскоро ќе ти признае дека те сака