Фитнес вежби за совршено тело со Џен Селтер

Среда, 01 Јули 2020 17:01

Џен Селтер е американска славна личност и фитнес модел. Таа е една од најславните фитнес модели на инстаграм со 12 милиони следбеници.

Џен Селтер го започнала своето фитнес патување во своите средношколски години додека работела во локалната сала за вежбање. Она што започна како хоби се претвори во мисија: да им помогне на другите.

Вежби за обликување на долниот дел од телото

Вежби за обликување на стомачните мускули

Вежби за согорување на калории

Вежби за обликување на задникот

Тренинг за обликување на целото тело

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ПРСТЕН

Цагери

Следен цагер

Цагери Понеделник - 02:02 - Некој ќе ти се јави