Ефикасни вежби за брзи резултати со Daniela Suárez

Петок, 07 Август 2020 10:00

Ако не сте сигурни како да ја постигнете посакуваната форма на вашето тело, Daniela Suarez има неколку совети за вас. Има учествувано на фитнес турнири и натпревари, па преку лични искуства, ги посочува и советува сите жени кои сакаат да вежбаат и здраво да се хранат со цел да ја постигнат својата идеална фигура. Мисијата на Даниела е да ги инспирира жените кон достигнување на нивната врвна самодоверба. 

Daniela Suárez

,,Вие сте способни да постигнете повеќе отколку што мислите. Фитнесот го гледам како метафора за животот. Искрено верувам дека ви покажува колку е неопходна дисциплината и посветеноста за да добиете резултати. Тоа ве учи колку е значајна упорноста за да постигнете определена цел. Брзо може да сфатите дека сите овие лекции можат да се применат во животот, што значи дека совладувањето на овој аспект, би можело да донесе успех и на други области од вашиот живот’’, вели таа.

Daniela Suárez

Можете да постигнете големи резултати со само неколку минутно, но секојдневно вежбање во вашиот дом, битна е мотивацијата и упорноста. Пробајте да вежбате со Даниела за да ја добиете посакуваната фигура на вашето тело што поскоро. Најважно од сѐ е да се забавувате додека го правите ова, и да останете доследни за да можете да ги подобрите и видите резултатите. 

Daniela Suárez

Освен вежби, на својот Инстаграм профил споделува рецепти и начин на подготовка на одредени јадења што сама ги подготвува, кои се брзи и лесни и можат да ви помогнат додатно во вашиот пат кон целта. Понекогаш снима вежби и со својот партнер, па исто така можат да побараат инспирација и оние кои вежбаат во пар. 

Daniela Suárez

Вежби за цело тело за почетници

Истегнување за опуштање на мускулите после вежбање

Вежби за стомачни мускули за кои не е потребно никаква опрема

Вежби за раце

Вежби за почетници за слабеење

Рецепти за здрава ужинка

Мотивација и совети како да започнете со вежбање