Што ќе носиме оваа пролет?

Понеделник, 22 Март 2021 20:00

Сакоата се сметаат за дел од традицијата на осумдесетите години, а денес не можете да видите ниту една трендсетерка на социјалните мрежи без него. Факт е дека сакото е најпосакувано модно парче за оваа сезона кое одлично се вклопува во сечиј изглед и стил.

Дури и едноставната дневна комбинација надополнета со ова модно парче ќе направи да изгледате феноменално, и лесно ќе го вклопите со црна ролка и црни панталони или со кошула и здолниште.

Затоа, ви нудиме комбинации кои ќе ве убедат да се подновите:

СакоСакоСакоСакоСакоСакоСакоСако

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 05:05 - Моментално те сонува